Mitä ovat pikseliaskartelutarvikkeet?

 

Tarvikkeita käytetään pikseliaskarteluun, joilla työskentely muistuttaa Hama -helmillä tekemistä. Erot ovat siinä, että pikselit ovat neliönmuotoisia, jätetään kiinni alustaansa eikä niitä tarvitse silittää.

 

Pikseliaskartelutarvikkeet valmistaa hollantilainen Pixel Hobby -yritys ja tuotteet valmistetaan EU:n alueella.

 

Pikselit ovat tehtaalta lähtiessä kiinni levyssä, jota matoksikin sanotaan. Siitä ne on helppo saada irtonaisiksi useampi kerrallaan tai sitten ne otetaan yksitellen tarpeen mukaan, esim. pinsettejä apuna käyttäen. Jokaisessa pikselimatossa on takana värinumero. Sillä tunnistetaan sadat värit toisistaan ja niillä mahdollistetaan monisävyisen taiteen tekeminen.

 

Malleina voi käyttää Pixel Hobby yrityksen valmiiden mallien lisäksi esim. ristipisto- tai Hama-helmien malleja.  Tarvittaessa käytettävissä myös suunnitteluohjelma, jolla saa mallin esim. omasta valokuvasta.

 

Pikseleiden alustoina käytetään neliön, suorakaiteen ja avaimenperän muotoisia tappilevyjä. Pikseli uppoutuu tappiin ja jää siihen kiinni. Neliö- ja suorakulmalevyjen yhdistely on mahdollista rajattomasti. Pienten lohenpyrstökiinnikkeiden avulla yhdistely sujuu vaivattomasti. Tuotteiden valikoimaan kuuluvat eri kokoiset alumiinikehystaulupohjat, joilla työlle saa viimeistellyn ulkonäön.

 

Mikäli haluat toteuttaa isoilla alustoilla Pixel Hobby:n (linkki alla) malleja, ole yhteydessä info@anskununelmat.fi .  Tarvittavat tarvikkeet kerätään varastosta erikseen ja toimitetaan asiakkaalle.  Tällä hetkellä kaikkia värejä varastossa. Tilaustuotteet toimitetaan 14 päivän sisällä.

 

Kokeile pikseliaskartelua ja luo ainutlaatuista pikselitaidetta!

 

Pikselit

Pikselit

Pikseleitä on kahta eri kokoa. Normaalit ovat 2 mm x 2 mm ja XL-kokoiset 5 mm x 5mm.
Pikselitaide

Pikselitaide

Pikseleistä tehdään taidetta alustan päälle, pikseleitä ei tarvitse silittää.
Avaimenperät

Avaimenperät

Pikseliaskartelussa mahdollisuuksia on paljon. Voit valmistaa esimerkiksi avaimenperän, tuotteita on saatavilla verkkokaupassamme.